FTESË PËR APLIKIM PËR TRAJNIME NË BUJQËSI

0
Ftohen të rinjtë/rejat nga Komunat: Drenas, Mitrovicë, Istog, Podujevë dhe Viti që të aplikojnë për trajnime në njërin nga sektorët përkatës, sipas tabelës së mëposhtme: Në 8 sektorë do të...

Receta që i zhduk rrudhat brenda një jave

0
Sapo femrat shohin ndonjë rrudhë në fytyrë, gjëja e parë që bëjnë është përdorimi i kremrave të shtrenjtë, të cilat janë të tejngopura me kimikate të rrezikshme, që në...

Ftesë për aplikim për grante për bizneset ekzistuese dhe ato fillestare

0
Zyra për Investime dhe Mbeshtetje të Bizneseve njofton se Ministria e Zhvillimit Rajonal ka hapur ftesën për aplikim për grante për bizneset ekzistuese dhe ato fillestare. Shumat e granteve...

Itali: Me 5 vite punë në Itali, mund të përfitohet pension pleqërie

0
Shtetasit shqiptarë të cilët kane 5 vite punë e kontribute sigurimesh në Itali, përfitojnë një pension pleqërie nga ky shtet. Të jesh pensionist dhe i kënaqur. Eshtë rasti i disa...

Lajm i mire për emigrantët shqiptarë, ky është vendimi i fundit i qeverisë greke

0
Lajm i mirë për emigrantët shqiptarë, Greqia lehtëson procedurat për marrjen e shtetësisë Greqia ka bërë ndryshime të procedurave për marrjen e shtetësisë greke. Emigrantët shqiptarë në Greqi mund të...

Kura e cila shpërbën gurët në veshka dhe tëmth

0
Gurët e veshkave dhe të tëmthit janë depozita të forta të cilat formohen në veshka dhe në fshikëzën e tëmthit, respektivisht. Këto gjendje janë të zakonta dhe deri diku...