Ka dhjetëra shkaqe të rënies së flokëve si tek të rinjtë ashtu edhe tek të moshuarit, të cilat shfaqen papritur ose graduale. Mund të jetë emocionalisht e vështirë për t’u përballur me të, por në përgjithësi grumbullimet e flokëve gjatë...
Konsumimi i ushqimeve të pasura me vitamina është i nevojshëm për të mbrojtur trupin nga sëmundjet dhe problemet e kujdesit të lëkurës. Ajo që hani reflektohet drejtpërdrejt në lëkurën tuaj dhe për këtë arsye, është shumë e rëndësishme të...
Trupat tanë janë të ndryshëm, që do të thotë se mënyra e duhur për të kuptuar nëse reçipetat ju përshtaten me format trupore është që t’i provoni. Por ne nuk jetojmë në një botë ideale, ndaj ndonjëherë është e...
Lëkura juaj çahet dhe rrudhet ndërsa plakeni, dhe ndërsa mund të jetë e pashmangshme, mund të parandalohet në një farë mase. Gjoksi, qafa dhe fytyra juaj mund të mbrohen nëse duhet të dini se si të parandaloni që rrudhat...
Clelia Cecilia Angelon, themeluesja dhe Surya Brasil, thotë se derisa ngjyrosja e flokëve mund të duket si çështje e ndërlikuar, ka disa mite që duhen demaskuar për ta bërë procesin më të lehtë dhe argëtues për njerëzit që duan...
  Nëse e mbyllët me plazhin, e dini që përveç të tjerave, ju pret një detyrë që kërkon shumë vullnet dhe kujdes. Lëkura dhe rigjenerimi i saj! Orët e gjata në diell, deti, make up-i e gjithçka tjetër bën që...
Të gjithë duam një shtëpi të pastër dhe që të mbajë aromë të këndshme. Për të ndryshuar aromën e shtëpisë tuaj, nuk keni nevojë të blini aromatizues, por vetëm disa lule që do u japin dhomave freski natyrale. 1. Barbarozë...
Për qerpikë të gjatë, të dendur dhe voluminozë gjithçka që ju duhet janë këta tre përbërës: Vaj kastori është i pasur me acide yndyrore që u jep qerpikëve fuqi, i trashë dhe i bënë ato të duken më të...
Larja e flokëve më shumë se tre herë në javë mund t’i dëmtojë ato, por përdorimi i tepruar i shampos mund t’i dëmtojë edhe më shumë.Sipas specialistëve flokët sa më shumë t’i lani aq më keq do të duken...
Lëkura e mirë dhe e butë tregon për një shëndet të mirë në të gjithë organizmit. Për ta pasur lëkurën e butë gjatë gjithë jetës mund të themi se gjenetika luan një rol të rëndësishëm, por edhe faktorë të...