Është duke vazhduar aplikimi i votuesve nga diaspora për zgjedhjet lokale që do të mbahen më 17 tetor. Afati për regjistrimin për votim jashtë Kosovës kishte filluar më 10 korrik, kurse do të përmbyllet më 18 gusht. Kryeshefi ekzekutiv i Sekretariatit...
Brendi më i njohur për produktet e shtëpisë “Comodita Home”, organizon festivalin madhështor të zbritjeve duke i përfshirë të gjitha kategoritë e produkteve shtëpiake si: produktet e gjumit, kuzhinës, servimit, banjos dhe aksesorëve të ndryshëm. Nga data 5 deri më...
Ftohen të rinjtë/rejat nga Komunat: Drenas, Mitrovicë, Istog, Podujevë dhe Viti që të aplikojnë për trajnime në njërin nga sektorët përkatës, sipas tabelës së mëposhtme: Në 8 sektorë do të kemi nga 2 grupe të të rinjve për trajnime profesionale Nr. Komuna Perimtari Pemtari Bimë...
Zyra për Investime dhe Mbeshtetje të Bizneseve njofton se Ministria e Zhvillimit Rajonal ka hapur ftesën për aplikim për grante për bizneset ekzistuese dhe ato fillestare. Shumat e granteve që do të ipen janë si më poshtë: • Lloti 1...