Përderisa shumica e njerëzve besojnë se për të qëndruar në formë, duhet të shkosh patjetër në palestër, kjo nuk qëndron. Ju mund të ushtroni në shtëpi duke përdorur disa gjëra të përditshme. Prandaj, eksperti i fitnesit, Mukul Nagpaul, themeluesi i...
  Meqenëse çdo lloj trupi është i ndryshëm, njerëzit mund të shfrytëzojnë gjëra të ndryshme për të arritur qëllimin e dëshiruar të peshës. Mayur Gharat, influencer i stilit të jetesës dhe fitnesit thotë se kur bëhet fjalë për zgjedhjen e...
Njerëzit që vuajnë nga sëmundjet e zemrës ose presioni i gjakut, si dhe entuziastët e fitnesit mundohen të shmangin plotësisht vajin nga dieta e tyre e përditshme pasi mendojnë se mos shtimi i vajit në ushqim mund t’i ndihmojë...
Përkundër asaj që mund të keni dëgjuar, ngrënia e mëngjesit nuk është e detyrueshme për të gjithë. Në fakt, të mos-ngrënit mëngjes mund të jetë më mirë sesa të hash ushqime jo të shëndetshme. Sidoqoftë, një mëngjes i ushqyeshëm dhe...
Sipas studimeve, koha që zgjedhim për të konsumuar ushqimin mund të ketë një ndikim të madh në humbjen e peshës tuaj nëse jeni duke mbajtur dietë. Studiuesit kanë arritur të përcaktojnë kohën më të mirë për të konsumuar ushqim, për...
  Qëndrimi në shtëpi gjatë gjithë kohës mund të duket relaksues përgjatë një fundjave por nëse kjo zgjatet më shumë, sikunder ne kete periudhe izolimi ne shtepi per shkak te koronavirusit, qëndrimi në shtëpi mund të bëhet stresues me pasoja...
Shumë njerëz që punojnë në një zyrë para një kompjuteri e dinë mirë vuajtjen e dhimbjes së shpinës. Ja një listë e ushtrimeve 1-minutëshe që do ju ndihmojnë për të forcuar muskujt e shpinës për të shmangur dhimbjet në të...