Ka dhjetëra shkaqe të rënies së flokëve si tek të rinjtë ashtu edhe tek të moshuarit, të cilat shfaqen papritur ose graduale. Mund të jetë emocionalisht e vështirë për t’u përballur me të, por në përgjithësi grumbullimet e flokëve gjatë...
Konsumimi i ushqimeve të pasura me vitamina është i nevojshëm për të mbrojtur trupin nga sëmundjet dhe problemet e kujdesit të lëkurës. Ajo që hani reflektohet drejtpërdrejt në lëkurën tuaj dhe për këtë arsye, është shumë e rëndësishme të...
Trupat tanë janë të ndryshëm, që do të thotë se mënyra e duhur për të kuptuar nëse reçipetat ju përshtaten me format trupore është që t’i provoni. Por ne nuk jetojmë në një botë ideale, ndaj ndonjëherë është e...
Përderisa shumica e njerëzve besojnë se për të qëndruar në formë, duhet të shkosh patjetër në palestër, kjo nuk qëndron. Ju mund të ushtroni në shtëpi duke përdorur disa gjëra të përditshme. Prandaj, eksperti i fitnesit, Mukul Nagpaul, themeluesi i...
  Meqenëse çdo lloj trupi është i ndryshëm, njerëzit mund të shfrytëzojnë gjëra të ndryshme për të arritur qëllimin e dëshiruar të peshës. Mayur Gharat, influencer i stilit të jetesës dhe fitnesit thotë se kur bëhet fjalë për zgjedhjen e...
Njerëzit që vuajnë nga sëmundjet e zemrës ose presioni i gjakut, si dhe entuziastët e fitnesit mundohen të shmangin plotësisht vajin nga dieta e tyre e përditshme pasi mendojnë se mos shtimi i vajit në ushqim mund t’i ndihmojë...
Çfarë do të thotë të jesh ”i kulturuar”? Çekov shkruan nga Moska më 1886:Sipas mendimit tim, njerëzit me kulturë duhet të përmbushin kushtet që vijojnë: – Ata respektojnë personalitetet njerëzore, dhe aty për aty, janë gjithmonë të dashur, të sjellshëm dhe...
Lëkura juaj çahet dhe rrudhet ndërsa plakeni, dhe ndërsa mund të jetë e pashmangshme, mund të parandalohet në një farë mase. Gjoksi, qafa dhe fytyra juaj mund të mbrohen nëse duhet të dini se si të parandaloni që rrudhat...
Clelia Cecilia Angelon, themeluesja dhe Surya Brasil, thotë se derisa ngjyrosja e flokëve mund të duket si çështje e ndërlikuar, ka disa mite që duhen demaskuar për ta bërë procesin më të lehtë dhe argëtues për njerëzit që duan...
  Nëse e mbyllët me plazhin, e dini që përveç të tjerave, ju pret një detyrë që kërkon shumë vullnet dhe kujdes. Lëkura dhe rigjenerimi i saj! Orët e gjata në diell, deti, make up-i e gjithçka tjetër bën që...