Ballina E spikatur ANDROID FITON BETEJËN GLOBALE TË TELEFONAVE

ANDROID FITON BETEJËN GLOBALE TË TELEFONAVE

Ka disa përjashtime të dukshme. Meksikanët, ekuadorianët, bolivianët dhe argjentinasit të gjithë kanë gjëra të mira për të thënë në lidhje me iPhone sesa brazilianët, të cilët e duan Android-in.

SHBA-të janë shumë pak në favor të Android gjithashtu.

Nga ana tjetër, Irlanda nuk mund të ngopet me Apple ndërsa britanikët në një farë mënyre preferojnë ‘robotin jeshil’ në jetën e tyre.

Në përgjithësi, Apple bën në Evropë. Pasi u shënuan në 340,000 Tweets.

Apple fitoi 20 vende me 17 të Android-it. Italianët duan një iPhone, për shembull, për norvegjezët dhe grekët. Bjellorusia, megjithatë, është më e rëndësishmja në këtë sondazh, ka njerëzit të ndarë në mes, sepse ata përdorin sa Apple, aq edhe Android.

Në Kosovë dhe Shqipëri nuk ka të dhëna se çka përdoreet më shumë, Apple apo Android. Por duket se në Ballkan më shumë favorizohet Apple