BIK VAZHDON ME TRADITËN E THERJES SË KURBANIT, KËTË VIT ÇMIMI 120 EURO

Kryesia e Bashkësisë Islame për nder të festës së Kurban Bajramit si vitet e mëparshme bën tubimin dhe therjen e kurbaneve për nevojat e nxënësve të Medresesë dhe besimtarëve tanë me gjendje të rëndë materiale.

Këtë vit Kryesia ka vendosur që çmimi për një kurban të jetë njëjtë si vitet e tjera. 120 euro është caktuar vlera e një kurbani nga BIK-u.

BIK-u përmes një njoftimi në rrjetet sociale ka dhënë detaje mbi pagesat e porosive.

“Luteni që porositë e të interesuarve të na i dërgoni në kohën optimale, kur dhe mundemi ta kryejmë në plotni amanetin tuaj”

Pagesën e porositësve të kurbaneve, Ju mund ta përcillni në adresë të përfituesit:

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

NLB-Prishtina

Account No (IBAN): XK05 1700200100103672

Sëift Code (BIC) – NLPRXKPR

Adresa: Ukshin Hoti 124

10 000 PRISHTINË

ose

Paypal.me/bislame