Fillon manifestimi i lojërave tradicionale “Rugova 2021”

Në Stankaj të Rugovës po mbahen lojërat tradicionale Rugova 2021.

Organizimit të sivjetmë iu përgjigjën shumë qytetarë e dashamirës të këtyre lojërave teksa pjesëmarrës është edhe kryetari i Pejës Gazmend Muhaxhiri.

Në këtë edicion janë paraparë të zhvillohen lojërat në 7 disiplina si: rrëzimi i duarve, hedhja e llastarit, ngjitja në shilor, tërheqja me litar, sharra e vekut, hedhja e gurapeshit dhe mundja.

 

Në rrëzimin e duarve vendin e parë e zuri garuesi Kujtim Qorraj.

Aktualisht po zhvillohet disiplina e dytë që është hedhja e llastarit.