Ballina E spikatur Galaxy S21 FE i lirë vjen së shpejti

Galaxy S21 FE i lirë vjen së shpejti

Një Galaxy S21 FE ende nuk ekziston – por kjo duhet të ndryshojë shumë shpejt.

Siç shkruan në Twitter, YouTuberi zakonisht i mirëinformuar Mauri QHD, celulari i ri do të prezantohet të mërkurën, 8 shtator.

Ka disa indikacione për një nisje të afërt të shitjeve.

Modeli tashmë është shfaqur në disa autoritete certifikimi, në FCC dhe në Google Play Console, siç raporton Android Authority.

Fakti që Samsung prezantoi paraardhësin e tij, Galaxy S20 FE vitin e kaluar në mes të shtatorit, gjithashtu sugjeron që ai do të prezantohet së shpejti.

Galaxy S21 FE: çmimi

Për sa i përket çmimit, ende nuk janë zbuluar shifra konkrete.

Por ju patjetër që mund të orientoheni në paraardhësin S20 FE. Çmimi i tij ishte në fillimin e tregut 649 euro. Një shumë që duket gjithashtu realiste për S21 FE. Për krahasim: Sipas portaleve të krahasimit të çmimeve, Galaxy S21 i zakonshëm aktualisht është të paktën 100 euro më shumë.