Ish-ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara, Vlora Çitaku, është rikthyer zyrtarisht në PDK.

 

Në mbledhjen e Këshillit Drejtues që është mbajtur të enjten, ajo është zgjedhur nënkryetare e Partisë Demokratike të Kosovës.

Kreu i partisë, Memli Krasniqi, ka zgjedhur emrat e anëtarëve të rinjë qo do jenë në krye të PDK-së.

Nënkryetarë: Vlora Çitaku, Ramë Buja, Enver Hoxhaj dhe Uran Ismaili.

Përbërja e Kryesisë së re të PDK-së:

Bernard Nikaj, Donika Shahini, Jakup Nura, Bekim Qollaku, Nexhat Demaku, Evgjeni Thaçi-Dragusha, Sokol Bashota, Besa Kabashi Ramaj, Adri Nurellari, Rashit Qalaj, Zenun Pajaziti, Valdete Idrizi, Betim Gjoshi, Fehmi Mujota, Petrit Hajdari, Luljeta Veselaj-Gutaj, Blerand Stavileci, Muzafer Shala, Muhamet Haliti, Kujtim Gashi, Safete Hadergjonaj, Donjet Bislimi.