Ballina E spikatur JEFF BEZOS FLET PËR HERË TË PARË PASI E VIZITOI HAPËSIRËN

JEFF BEZOS FLET PËR HERË TË PARË PASI E VIZITOI HAPËSIRËN

Jeff Bezos dhe vëllai i tij, Mark ka folur për CNN-in disa momente pasi u ulën përsëri në Tokë.

Bezos tha se përvoja e fluturimit në hapësirë ishte “mahnitëse” dhe gati e pamundur të shprehej me fjalë.

Duke parë planetin Tokë nga raketa e tij, New Shepard pohoi se “ishte më e thellë për mua sesa prisja”