Këta janë 18 kandidatët e LDK-së për kryetar të komunave (emrat)

Deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti, ka shpërndarë në profilin e tij në Facebook, fotografitë e 18 kandidatëve për kryetarë komunash nga ky subjekt politik.

“Kandidatët e LDK-së për zgjedhjet lokale – që të gjithë personalitete të respektuara në komunat e tyre, disa prej tyre në nivel kombëtar dhe disa të tjerë me përvojë ndërkombëtare” shkruan Hoti në Facebook.

Lidhja Demokratike e Kosovës tashmë është drejt përfundimit të zyrtarizimit të kandidatëve për kryetarë komuash .

Postimi i plotë:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=373170047503849&set=a.359274718893382&type=3