Kryetari i Kuvendit te Republikes se Kosoves z. Glauk Konjufca viziton Shtëpine e të moshuarve “Jetimat e Ballkanit”

Drejtuesi i Shoqatës Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati ka njoftuar ne postimin e tij ne facebook se Shtepine e te Moshuarve Jetimat e Ballkanit e vizitoi Kryetari i Kuvendit te Republikes se Kosoves z. Glauk Konjufca.

Postimi i tij i plote :

Sot patem nderin te presim per vizite ne Shtepine e te Moshuarve Jetimat e Ballkanit Kryetarin e Kuvendit te Republikes se Kosoves z. Glauk Konjufca.
Me Kryeparlamentarin diskutuam per aktivitetet e Shoqates sone si dhe per mbarevajtjen e Shtepise se te Moshuarve
Kryetari i Kuvendit te Kosoves na pergezoj per punen dhe angazhimin tone si dhe na uroje suksese ne aktivitetet tona
Ne i falenderojme institucionet tona te cilat jane te gatshme per bashkepunim dhe konsideraten e treguar ndaj Shoqates sone
Faleminderit per viziten Kryeparlamentari z. Glauk Konjufca
Zoti ju shperblefte!