Ballina E spikatur Llambat e reja Led Philips zgjasin gati 50 vjet

Llambat e reja Led Philips zgjasin gati 50 vjet

Kompania Signify, e cila shet drita nën markën Philips, tani po lançon gjeneratën e saj të re në treg në shtator. Sipas kompanisë, dritat përdorin 60 për qind më pak energji sesa llambat konvencionale LED të Philips dhe kanë një jetë të gjatë shërbimi.

Llambat, të cilat janë në dispozicion si ekuivalentë 40 dhe 60W, duhet të ndizen deri në 50,000 or .Me një kohë mesatare të funksionimit prej 3 orësh në ditë, ju keni gati 50 vjet jetë shërbimi.

Llambat vijnë në ngjyrë të bardhë (3000k) ose të bardhë të ftohtë (4000k). Versioni 40W kushton 9 euro, versioni 60W 10 euro.