MINISTRIA E JASHTME PUBLIKON NUMRAT EMERGJENTË TË MISIONEVE DIPLOMATIKE

Ministria e Jashtme dhe e Diasporës ka publikuar një listë me numra emergjentë të misioneve diplomatike dhe konsullore të Kosovës.

Lista është krijuar për t’iu përgjigjur nevojave për informata rreth situatës për të aksidentuarit në Kroaci.

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikës së Kosovës ka krijuar një listë me numra emergjent, për t’ju përgjigjur nevojave për informata rreth situatës apo gjendjes së familjarëve të tyre të aksidentuar në Kroaci”, thuhet në deklaratë.