Pas një pritjeje të gjatë – një opsion i ri falas vjen në Google Chrome

Një opsion i shumëpritur ka mbërritur në Google Chrome, i cili është kryesisht falas. Pas një pritjeje shumë të gjatë, më në fund morëm një mjet falas për redaktimin e skedarëve PDF në Chrome – dhe direkt nga Adobe.

Gjigandi i softuerit ka prezantuar një shtesë zyrtare nga Adobe që u jep përdoruesve qasje në “grupin më të plotë të mjeteve PDF në shfletuesin”.

Lëshimi i kësaj shtese do të thotë që përdoruesit nuk do të kenë më nevojë të shkarkojnë Adobe Acrobat ose mjete të tjera që lejojnë qasjen në skedarët PDF në internet, raporton TechRadar.

Kjo shtesë është gjithashtu e disponueshme për Microsoft Edge dhe zgjidh një nga dhimbjet më të mëdha të kokës për shumë përdorues, duke siguruar aftësinë për të redaktuar dhe shikuar në mënyrë elegante dokumentet PDF.

Opsionet përfshijnë aftësinë për të shkarkuar dhe shkëmbyer PDF ose pamje në grup pa paraqitur bashkëngjitje.

Tani e tutje, përdoruesit do të jenë në gjendje të shtojnë shpejt komente, të theksojnë tekstin dhe gjëra të tjera për të cilat janë mësuar – brenda shfletuesit duke përdorur panelin e ri të kontrollit.

Përmirësimi gjithashtu prezanton mundësinë e nënshkrimit elektronik pa shkarkuar mjete shtesë. Së fundi, funksioni i ri i vazhdimësisë do t’ju lejojë të dilni nga PDF ose shfletuesi dhe më vonë të ri -futni çdo ndryshim të ruajtur – në të njëjtin vend në dokumentin ku e keni lënë./Telegrafi/