Universiteti i Prishtinës hap konkurs për pranim të studentëve

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”m ka hapur konkursin për pranimin e studentëve të rinj.

“Të dashur maturantë, me kënaqësi ju njoftojmë se Universiteti i Prishtinës e shpall të hapur konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2021/2022”, thuhet në njoftim.

“Gjithsej 6247 studentë do të kenë fatin të bëhen pjesë e UP-së për këtë vit akademik, në afatin e parë të konkursit”.

Për të kuptuar për kushtet dhe mënyrën e aplikimit, klikoni https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1%2C35%2C1422&fbclid=IwAR1m9Gdn9v93V55WIqP3r8OKyrOIXnALCbGxct5dMNfjJIBABjbGZhwrm7o