Ballina E spikatur WINDOWS 11 VJEN MË 5 TETOR

WINDOWS 11 VJEN MË 5 TETOR

Microsoft ka njoftuar se Windows 11 do të vijë më 5 tetor dhe do të jetë falas.

Çdokush me Windows 10 mund të azhurnojë sistemin e tyre operativ në versionin e fundit.

Kompania së pari do të kontrollojë se kush ka versionin e licencuar të Windows 10 dhe kush e ka atë, do të marrë një njoftim përditësimi dhe do të pyesë nëse duan të azhurnojnë në Windows 11.

Nga mesi i vitit 2022, të gjitha pajisjet që kanë një version të licencuar të Windows 10 do të jenë në gjendje të azhurnohen në Windows 11.

Windows 10 do të ketë mbështetje nga Microsoft deri më 14 tetor 2025.