Ballina E spikatur Zbulohet pamja dhe detajet e kamerës së re GoPro Hero 10 Black

Zbulohet pamja dhe detajet e kamerës së re GoPro Hero 10 Black

Kamera e re më e mirë GoPro do të duket shumë si modeli i vitit të kaluar, por do të ketë një procesor më të fuqishëm GP2 që duhet të përmirësojë performancën duke mbështetur regjistrimin e videos 5.3K në 60 fps, ose video 4K në 120fps.

Kjo do të thotë se ka pasur një përmirësim nga 4Q60 në 5Q30 në krahasim me vitin e kaluar.

Hero 10 Black mund të regjistrojë video 2.7K me 240 fps, dhe rezolucioni i sensorit të ri është rritur nga 20 në 23 MP.

Stabilizimi i softverit me shumë nivele HyperSmooth 4.0 dhe TimeWarp 3.0 është përmirësuar gjithashtu. Nga modeli i vitit të kaluar, rasti për rezistencën ndaj ujit deri në 110 metra, kontrollet me prekje dhe zë.

Ende nuk ka informacion mbi çmimin, dhe modeli akoma aktual i kamerës Hero 9 Black kushton 399.99 dollarë.

Prezantimi zyrtar i kamerës GoPro Hero 10 Black.