70 AEROPLANË ATERUAN VETËM BRENDA 24 ORËVE NË AEROPORTIN E PRISHTINËS

Nga ora 09:00 e ditës së djeshme, e deri sot (e shtunë) në të njëjtën kohë, (09:00) në pistën e Aeroportit të Prishtinës “Adem Jashari” në Sllatinë, ateruan rreth 70 aeroplanë nga vende të ndryshme të botës.

Fluturime më të shumta ishin nga Zvicra e Gjermania, por edhe nga Anglia, Suedia, Belgjika, Turqia dhe vende tjera.

Javët e fundit është rritur dukshëm numri i udhëtarëve në ANP “Adem Jashari” të cilët po e shfrytëzojnë këtë portë kufitare për të kaluar pushimet në Kosovë.

Mërgimtarët me të madhe janë nisur për në Kosovë edhe me vetura private.