Institucionet pushojnë në ditën e Bajramit të Vogël (Dokument)

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se të gjitha institucionet qendrore dhe lokale do të pushojnë të martën më 20 korrik.

Kjo me rastin e festës së Bajramit të Vogël.

MPB thotë se për këtë vendim është bazuar në ligjin për festat zyrtare.