Ballina E spikatur Amazon do të shesë televizorët e vet në të ardhmen

Amazon do të shesë televizorët e vet në të ardhmen

Televizorët së shpejti do të shiten nën markën Amazon në SHBA.

Kompania e porosive postare Amazon së shpejti do të shesë televizorë nën markën e vet. Business Insider raporton për këtë. Prandaj, pajisjet duhet të dalin në treg në SHBA në tetor.

Nëse apo kur do të shiten gjithashtu në Evropë është aktualisht e paqartë. Sidoqoftë, fillimi në tregun e rëndësishëm amerikan është një tregues i fortë i kësaj. Televizionet do të prodhohen nga kompani të jashtme siç është TCL. Diagonalet e ekranit duhet të jenë midis 55 dhe 75 inç .

Sipas raportit, pajisjet do të pajisen me ndihmësin e zërit të Amazon Alexa. Ende është e paqartë nëse programi i brendshëm FireTV do të përdoret, por ka shumë të ngjarë se po. Pajisjet televizive me FireTV tashmë po shiten si softuer – por ato ende mbajnë markat e prodhuesve përkatës, siç është Grundig.

Ekipi i pajisjeve Amazon punoi në zbatim për gati 2 vjet. Amazon tashmë ka eksperimentuar me televizorë nën markën AmazonBasics, por deri më tani ato janë ofruar vetëm në Indi. /Telegrafi/