Ballina E spikatur Amazon kërkon ekspert të blockchain

Amazon kërkon ekspert të blockchain

Amazon po “punëson” një monedhë digjitale dhe produkt blockchain për ekipin e saj të pagesave, sipas një liste të re të punës.

Raportuar së pari nga Insider, gjiganti i tregtisë elektronike po kërkon një udhëheqës me përvojë për të zhvilluar strategjinë e monedhës digjitale të Amazon dhe Blockchain dhe hartën e produktit.

Lista, të cilën Amazon e ka konfirmuar se është e ligjshme

Ju do të shfrytëzoni ekspertizën e domain-it tuaj në Blockchain, Distributed Ledger, Central Bank Digital Currencies dhe Cryptocurrency për të zhvilluar aftësitë që drejtojnë vizionin e përgjithshëm dhe strategjinë e produktit, dhe të fitoni blerje të lidershipit dhe investime për aftësi të reja.

Amazon.com nuk e pranon kriptomonedhën si pagesë, por një zëdhënës i tha Insider se kompania ishte frymëzuar nga inovacioni që po ndodh në hapësirën e kriptomonedhës dhe po eksplorojnë se si mund të duket kjo në Amazon.

Divizioni i Amazon, Shërbimi Web Amazon (AWS) tashmë ka një shërbim të menaxhuar me blockchain.