ARRIJNË NË KOSOVË MËRGIMTARËT QË I SHPËTUAN AKSIDENTIT NË KROACI

Arritën në Aeroportin e Prishtinës ‘Adem Jashari’ mërgimtarët që i shpëtuan aksidentit në Kroaci. Ata kanë aterruar, mirëpo ende nuk kanë dalë për t’u takuar me familjarët.

Dy autoambulanca kanë arritur në ANP për t’i trajtuar të mbijetuarit që kanë nevojë për tretman mjekësor.

Në autobusin, i cili u aksidentua kanë qenë 67 udhëtarë dhe dy shoferë, ku njëri nga shoferët ka vdekur. Autobusi po udhëtonte në linjë të rregullt Frankfurt-Prishtinë.