Ballina E spikatur Apple po ul çmimet në App Store

Apple po ul çmimet në App Store

Çmimet për aplikacionet dhe blerjet brenda aplikacionit në App Store do të ulen brenda BE-së.

Grupi i teknologjisë Apple kohët e fundit njoftoi një listë çmimesh të rishikuar, veçanërisht pasi kursi i këmbimit është zhvilluar në favor të euros në vitet e fundit. Edhe Afrika e Jugut dhe Mbretëria e Bashkuar përfitojnë nga kjo ulje.

Aplikacionet që kushtojnë 1.09 euro, për shembull, do të reduktohen në 0.99 euro në ditët në vijim. Aplikacionet për 4.49 euro së shpejti do të kushtojnë 3.99 euro, siç raporton Golem. Sa më i lartë të jetë çmimi i mëparshëm, aq më të mëdha janë uljet.

Sidoqoftë, nuk ka ndryshime për të gjitha aplikacionet. Çmimi mbetet si zakonisht për ata deri në 0.99 euro që nuk e kalojnë pragun prej 1 euro.