Kosova (historikisht Dardania, zyrtarisht Republika e Kosovës) është një shtet i pavarur në Evropën Juglindore. Shtrihet në qendër të Siujdhesës Ballkanike ,është një vend pa dalje në det në Gadishullin Qendror të Ballkanit. Ajo deklaroi pavarësinë e saj nga Serbia...
Çrregullimet e komunikimit Komunikimi është forma e të shprehurit të mendimeve, ideve, ndjenjave dhe vetvetes në tërësi. Ne komunikojmë përmes sistemit të simboleve të gjuhës dhe artikulimit. Në momentin kur fëmijët shfaqin vështirësi në këto dy aspekte të komunikimit atëherë...
Të dashur prindër, Hyrja në shkollë është një ndër momentet më të veçanta në jetën e një prindi, dhe një hap i madh në jetën e çdo fëmije. Kjo periudhë përfaqëson një tranzicion të rëndësishëm në zhvillimin e fëmijës, pavarësisht...
Kur ti, një anëtar familjeje ose një njeri tjetër që ju e doni me gjithe zemër, diagnostikohet me kancer, kjo për ju mund të jetë një nga çastet më të hidhura të jetës. Në këtë moment në kokën tuaj...
Lojë ndërvepruese për të ndërgjegjësuar fëmijët nga rreziqet që hasin në internet. Loja është ndërtuar në kuadër të programit "Këshilluesit e vegjël për Sigurinë Online", zbatuar nga Autoriteti Kombetar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike (AKCESK) me mbështetjen e...