Cilat orë janë ideale për foshnjën në det

Të qendruarit në det për fëmijët janë të domosdoshme. Dielli është gjithashtu thelbësor, pasi i ndihmon fëmijët të zhvillohen siç duhet.

Sidoqoftë, duhet të jeni të kujdesshëm, sepse ekspozimi i zgjatur në diell mbart rreziqe. Edhe pyetja që kanë shumë prindër, veçanërisht me foshnjat, është se cilat janë orët ideale për të shkuar në det.

Fëmijët duhet të shkojnë në det deri në orën 11.00 të mëngjesit dhe pas orës 16.00 të pasdites.

Mos harroni ta vishni fëmijën tuaj lehtë, jepini atij të pijë ujë shpesh.

Gjithashtu, mbani gjithmonë syze dielli, një kapelë dhe një bluzë të lehtë kur ai luan në plazh dhe lyejeni atë, çdo dy orë, me një krem ​​mbrojtës./abcnews.al