Ballina E spikatur Galaxy Buds 2- kufje të reja nga Samsung

Galaxy Buds 2- kufje të reja nga Samsung

Përveç modeleve të reja të telefonit dhe orës së re, Samsung prezantoi edhe kufje të reja.

Këto janë kufjet e reja pa tela Galaxy Buds 2.

Kufjet e reja janë më të lehtat deri më tani – secila peshon pesë gramë, ndërsa kutia peshon 41 gramë.

Ata kanë tingull dinamik të dyanshëm, i cili ndahet në bas dhe tone të larta.

Kapaciteti i baterisë i kufjeve bluetooth është 61 mAh dhe 472 mAh, kështu që bateria mund të zgjasë deri në 29 orë, dhe me dëgjim të vazhdueshëm të muzikës mund të zgjasë deri nëntë orë.

Kufjet do të kushtojnë 149.99 dollarë.