Gazmend Spahija emërohet drejtor në Klinikën e Anestezionit

Anesteziologu Gazmend Spahija është emëruar drejtori i ri i Klinikës së Anestezionit.

Emërimi i tij është bëri pasi paraardhësi tij Nehat Baftiut i ka kaluar mandati të premten e kaluar, duke u larguar nga kjo pozitë pas plot 16 vjetëve.

Gazmend Spahija postin e ri e ka marrë të hënën, derisa më herët ka udhëhequr me Mjekësinë Sportive kur ishte e shndërruar në Klinikë COVID dhe Mjekimin Intensiv Qendror.