Gjithçka gati për nesër, qyteti i Ferizajit bashkohet, infrastruktura nëntokësore e gatshme për qytetarët!

Gjithçka gati për nesër, qyteti i Ferizajit bashkohet, infrastruktura nëntokësore e gatshme për qytetarët!

Projekti i ëndërruar dekada më parë për bashkimin e qytetit të Ferizajit ka filluar realizimin në vitet e fundit dhe punimet tashmë kanë përfunduar.

Nga nesër ai pritet të jetë në shërbim të qytetarëve.