Ilaçi më i mirë për djegiet nga dielli gjendet në kuzhinën tuaj

Peeling sunburned back

Një studim i botuar vitin e kaluar nxjerr në pah mënyrën se si mjalti vepron si një anti-bakterial natyral, anti-inflamator, antioksidant dhe dezinfektues.

Ideja e përhapjes së mjaltit ngjitës dhe të butë në të gjithë lëkurën tuaj ndoshta ende nuk tingëllon aq tërheqëse.

Mund të bëhet pak e çrregullt – por gjithashtu, është e vlefshëm kur ndjeni se nxehtësia e dhimbshme fillon të zhduket menjëherë!

Dhe pavarësisht nga errësira fillestare, është gjithashtu me të vërtetë e lehtë të lahesh në dush.

Autorët e studimit gjithashtu vunë në dukje se mjalti manuka, i cili prodhohet nga bletët që polenizojnë shkurre specifike në Zelandën e Re, ka të gjithë ata faktorë të dobishëm në një përqendrim pak më të lartë.