Ballina E spikatur “iPhone 13” do të lansohet në shtator me bateri më të mëdha

“iPhone 13” do të lansohet në shtator me bateri më të mëdha

Apple ka të ngjarë të lëshojë të katër modelet e linjës së saj të re ” iPhone 13″ në shtator me bateri më të mëdha, një çip të azhurnuar dhe mbështetje të zgjeruar të mmWave 5G, sipas firmës kërkimore TrendForce.

Raporti përshkruan disa nga veçoritë që TrendForce pret në modelet e reja “iPhone 13”, dhe ato kryesisht përputhen me thashethemet dhe raportet e mëparshme.

Për shembull, firma kërkimore pret që “iPhone 13” të ketë bateri më të mëdha dhe të ketë një çip të ri 5nm A15.

Ai gjithashtu mund të zgjerojë mbështetjen e mmWave 5G në më shumë vende.

Të gjitha ato në dukje bazohen në thashethemet e kaluara nga analistë të tjerë, rrjedhjet dhe raportet e zinxhirit të furnizimit.

Për më tepër, raporte të tjera sugjerojnë se “iPhone 13” mund të ketë një ekran të ri ProMotion 120Hz dhe karakteristika shtesë të kamerës profesionale si regjistrimi i videos ProRes.

Një raport nga korriku tregoi gjithashtu se modelet “iPhone 13 Pro” do të zëvendësonin Blue Pacific me një ngjyrë të bronzit “Sunset Gold”.