Këshilla për blerjen e rrobave cilësore për fëmijë

Këshilla e 1:
Kur blini rrobat për fëmijë duhet të keni parasysh “cilësinë” e tyre. Lëkura e fëmijëve është shumë e ndjeshme dhe ka nevojë për materialet më të mira. Pambuku cilësohet si materiali më i përshtatshëm sepse përmbanë shumë më pak substanca të dëmshme se sa materialet e tjera, nuk shkakton irritime të lëkurës se ndjeshme të fëmijëve.

Këshillë 2: Nëse doni të siguroheni që rrobat janë të sigurta për fëmijën tuaj, para përdorimit të parë duhet t’i lani ato, ashtu si dhe peshqirët, dhe tekstilet e tjera shtëpiake në të cilat qëndron fëmiu. Gjithsesi duhet pasur kujdes në përzgjedhjen e detergjentit për larjen e rrobave ngase shumë nga ta përmbajnë substanca të dëmshme dhe parfum të cilat si pasojë mund të shkaktojnë alergji dhe irritim të lëkurës!

Këshilla 3: Gjithmonë keni parasysh rehatinë dhe komoditetin që ofrojnë rrobat dhe jo vetëm pamjen estetike. Shumë rroba jane plotësisht të papërshtatshmë për fëmijë ngase u kufizojnë lëvizjet, apo gjatë shkuarjes në tualet paraqesin vështirësi për zhveshje dhe riveshje. Fëmiu duhet patjetër të ndihet komod, të këtë liri të plotë të lëvizjes.

Për produkte të sigurta me përmbajtje natyrale dhe cilësore te brendit H&M, vizitoni dyqanin online @babyblue.online

https://www.instagram.com/babyblue.online/

https://www.facebook.com/BabyBlueOnline1