Ballina E spikatur KRASNIQI: KOSOVË, DASHURIA JONË E PËRJETSHME E KRENARIA JONË E MADHE

KRASNIQI: KOSOVË, DASHURIA JONË E PËRJETSHME E KRENARIA JONË E MADHE

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi përmes një postimi i ka uruar suksese sportistëve nga Kosova në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”.

Ai tutje ka shkruar “Kosovë, dashuria jonë e përjetshme e krenaria jonë e madhe! Shumë suksese vajzave dhe djemve tanë në Tokyo 2021”.