Kuvendi voton emërimin e drejtorëve të bordit të AKP-së

Kuvendi i Kosovës ka marrë vendim për emërimin e drejtorëve të bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit me 60 vota për dhe me një abstenim.

Bordi përbëhet nga Nazmi Mikollovci, kryesues, Suzana Dautaj-Surdulli, Mentor Hyseni, Vjollca Jashari, Violeta Arifi-Krasniqi, Xhevdet Neziraj, Halim Muqolli dhe Avni Ajdini, njofton Klan Kosova.

Mandati i tyre është katërvjeçar, sipas ligjit.