Ballina E spikatur Motorola po tenton të krijojë “një zonë komode” për veten

Motorola po tenton të krijojë “një zonë komode” për veten

Motorola ka krijuar “një zonë komode” për veten në botën e smartphone-ve të rangut të mesëm.

Sigurisht që “sundimtarët” e telefonave kryesorë janë në thelb Samsung dhe Apple iPhone, por jo të gjithë janë në gjendje të përballojnë një çmim premium prej 1.000 dollarësh e më shumë.

Dhe vit pas viti, çmimet në ato telefona kryesorë duket se po rriten gjithnjë e më shumë.

Dhe siç shkruajnë mediat e huaja, Motorola po i bën blerësit të rishqyrtojnë qëllimin e mbledhjes së shumë parave për një telefon.

Telefonat Motorola – me përjashtim të Razr – variojnë nga 700 dollarë deri në 120 dollarë.

Por kjo nuk është arsyeja e vetme, pasi edhe telefonat e tyre më të përballueshëm janë mbresëlënës në disa aspekte, qoftë jetëgjatësia e pashembullt e baterisë apo konfigurimet e forta të kamerës.

Kush e di, ndoshta ju mund të gjeni pikërisht atë që po kërkoni në një telefon dhe të kurseni para në këtë proces.