Ballina E spikatur NJIHUNI ME IPHONE 13

NJIHUNI ME IPHONE 13

A15 Bionic – është CPU -ja më e shpejtë në çdo telefon inteligjent, deri në 50% më e shpejtë sesa konkurrenca kryesore për detyra intensive grafike.

GPU me katër bërthama jep deri në 30% grafikë më të shpejtë dhe ka edhe një motor të ri nervor me 16 bërthama. Cipi është bërë duke përdorur procesin e prodhimit 5nm dhe Apple mburret se ka gati 15 miliardë transistorë brenda.

Konsumatorët nuk do të kenë një ekran plotësisht të pandërprerë në iPhone-in e ri: Smartfoni i fundit i Apple ka ende një nivel për kamerën e tij të përparme në krye të ekranit, por është më i vogël se në të kaluarën.

Ka një aparat fotografik me kënd të gjerë 12 MP dhe një aparat fotografik me kënd ultra të gjerë 12 MP. Kjo do të thotë se kapet 15 për qind më shumë dritë sesa me modelet e mëparshme. Përveç kësaj, është instaluar stabilizuesi fizik i imazhit. E gjithë gjëja qëndron në një strehë alumini të bërë nga materiali i ricikluar.

Softueri i kamerës është zgjeruar për të përfshirë një funksion që supozohet të sjellë pak Hollywood në smartphone. Quhet “Mënyra kinematografike” dhe imiton lëvizjet e kamerës së filmave artistikë. /telegrafi