Ballina E spikatur Apple prezanton Apple Watch Series 7

Apple prezanton Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 është këtu.

Ekrani është i ri, me 20 për qind më shumë sipërfaqe të ekranit sesa paraardhësi i tij Seria 6. Mund të shfaqë 50% më shumë tekst dhe gjithashtu ka një tastierë të plotë të cilën mund ta prekni ose rrëshqisni për të shtypur mesazhe me tekst.

Ekrani është ridizajnuar plotësisht dhe është 40 për qind më i hollë. Butonat janë ridizajnuar gjithashtu; ato janë zmadhuar në mënyrë që të jenë më të lehta për t’u përdorur.

Ora gjithashtu përmirëson rezistencën, sipas Apple, është Apple Watch më i qëndrueshëm, i cili është ndërtuar ndonjëherë.

Megjithë ekranin më të madh, jeta e baterisë nuk ka ndryshuar. Sidoqoftë, ora karikohet 33 për qind më shpejt se paraardhësi i saj. Ka funksione të reja kur ushtroni me Apple Watch.

Ora del në treg me 5 ngjyra duke filluar nga 199 dollarë. Shitjet duhet të fillojnë në vjeshtë.