Përmbytjet në Belgjikë, Zemaj publikon numrat e urgjencës

Ambasadori i Kosovës në Bruksel, Astrit Zemaj, përmes një shkrimi në Facebook ka publikuar numrat e urgjencës në Belgjikë dhe Luksemburg, pas përmbytjeve që kanë ndodhur këto ditë.

Zemaj është solidarizuar me familjet e viktimave që pësuan nga përmbytjet në Belgjikë, Luksemburg, Holandë e Gjermani.

Më poshtë statusi i ambasadorit:

Në këto momente të gjithë solidarizohëmi dhe ndajmë dhimbjen me familjet e viktimave që pësuan nga përmbytjet në Belgjikë, Luksemburg, Holandë dhe në Gjermani.

Lutëmi së bashku që kjo gjendje të tejkalojë sa më parë.
Për të gjitha rastet emergjente në Belgjikë dhe Luksemburg, numri i ARKS në Bruksel do të jetë në dispozicion 24 orë: +32487771934