Samsung heq reklamat nga aplikacionet e tij

Një lajm i mirë për përdoruesit e Samsung. Kompania duket se më në fund do të heqë reklamat nga disa prej aplikacionet e saj.

Samsung kishte njoftuar në gusht se do të ndalonte reklamat nga disa app-e si Samsung Weather, Samsung Pay dhe Samsung Theme.

TizenHelp raporton se një punonjës i gjigandit teknologjik konfirmoi ndryshimet në Samsung Health në një postim. Të dy aplikacionet Samsung Health dhe Weather nuk po shfaqin reklama që dilnin në krye të faqes kryesore