Vushtrria ndjek shembullin e duhur, vaksinohet e tërë skuadra

Gjatë ditës së sotme në mënyrë të organizuar, skuadra e Vushtrrisë me stafin e klubit janë vaksinuar me dozat e para të vaksinës Pfizer.

Gjendja shëndetësore e tyre ka qenë e mirë, kanë marrë rekomandimet dhe keshillat e nevojshme mjekësore nga stafi mjekësor i klubit.

Për Gazetën Olle këtë gjë e konfirmon mjeku i skuadrës vushtrriase, Dr. Visar Kameri.

Doktori në fjalë është duke shërbyer në Qendrën e Vaksinimit dhe apelon për të gjithë futbollistët dhe ekipet kosovare të vaksinohen sepse është e vetmja menyrë qe të mbrohemi nga pandemia Covid 19.