Ballina E spikatur XIAOMI ZBULON NJË “STENDË” TË RE TË KARIKIMIT ME VALË ME 100W

XIAOMI ZBULON NJË “STENDË” TË RE TË KARIKIMIT ME VALË ME 100W

Ky i fundit daton në vitin e kaluar dhe ka qenë në ofertë për ca kohë, megjithëse me një dizajn paksa të ndryshëm nga prototipi origjinal.

Ky dizajn më i ri dallon gjithashtu me njësinë 100W.

I vetmi ndryshim i vërtetë fizik është se modeli më i ri 100W MDY-13-EL vjen në të zezë me theks të artë, ndërsa më i vjetri 80W MDY-13-ED është i disponueshëm në të bardhë me thekse argjendi.

Dyshja duket të jenë mjaft të ngjashëm edhe nga brenda, pasi modeli i ri është ende i bazuar në teknologjinë standarde të karikimit Qi. /telegrafi