Ballina E spikatur “Zbulohen” çmimet e iPhone 13

“Zbulohen” çmimet e iPhone 13

Mbetet për t’u parë nëse iPhone 13 do të bëhet vërtet më i shtrenjtë për shkak të krizës së çipave.

Deri më tani u spekulua se çmimet për iPhone-et e rinj mund të bëhen më të shtrenjtë për shkak të mungesës së shfrenuar të çipave.

Krahasimet e çmimeve

Lajmi tregon se iPhone 13 mini, pra modeli 64 GB, do të kushtojë rreth 718 euro. Për krahasim: Në Evropë iPhone 12 mini aktualisht kushton 799 euro, në Kinë iPhone 12 mini është aktualisht i disponueshëm në dyqane për 718 euro.

Kjo do të thotë që iPhone i ardhshëm në Kinë do të jetë po aq i shtrenjtë sa modeli i mëparshëm dhe me kujdes mund të supozohet se kjo mund të jetë edhe në Evropë.

Versioni 64 GB i iPhone 13 thuhet të jetë rreth 823 euro në Kinë. Përsëri, krahasimi: Në Kinë, iPhone 12 aktualisht është i listuar për këtë çmim, në Evropë iPhone 12 aktualisht kushton nga 899 euro, që është pak më i shtrenjtë se në Kinë.

iPhone 13 Pro Max me 1 TB është pritet të kushtojë rreth 1110 euro në Kinë. iPhone 12 Pro është gjithashtu listuar në këtë çmim. Në Evropë, iPhone Pro është në dispozicion për 1,149 euro.