Wednesday, September 22, 2021
Ballina E spikatur BMW PARAQET NJË “KARRIGE FUTURISTIKE” TË LOJËRAVE

BMW PARAQET NJË “KARRIGE FUTURISTIKE” TË LOJËRAVE

 

Karriga e lojtarit është e motorizuar dhe automatikisht duhet të përshtatet me qëndrimin e lojtarit ose me atë që po ndodh në lojë.

Sensorët në kolltuk duhet të njohin se cili pozicion është aktualisht më ergonomik.

Koncepti përfshin gjithashtu një tryezë të motorizuar që duhet t’i përshtatet situatës.

Nxehtësia dhe ftohja, me funksion masazhi

Kolltuku është i pajisur me elementë ngrohës dhe ftohës, duhet të ofrojë një funksion masazhi me përbërësit e tij mekanikë dhe pneumatikë dhe ofron paravendosje të ndryshme për pozicionin e ulur.

Është ende e paqartë nëse BMW do të sjellë karrigen e lojrave në treg në këtë formë: Për momentin, Rival Rig është vetëm një koncept.