Mënyra më e mirë për ata që kanë probleme me gjumin

Tingëllon pak e çuditshme, por një thelpi hudhër nën jastëk do t’iu ndihmojë të flini shumë më mirë dhe me qetësi!

Substancat sulfurore në hudhër të kombinuara me aromën kanë një efekt qetësues. Era e hudhrës do të arrijë pak nëpër jastëk, gjë që ju ndihmon të bini në gjumë më lehtë.

Nëse do të vendosni hudhër poshtë jastëkut ju do të flini më shpejt dhe më thellë.

Vendosni një ose dy thelpi (përfshirë lëvozhgën) nën jastëkun tuaj dhe do të vini re ndryshimin në gjumin që bëni.

Dhoma e gjumit nuk do të nuhasë aromë hudhre kur zgjoheni të nesërmen në mëngjes dhe as ju.

Për të gjithë ata që kanë probleme me gjumin Ia vlen ta provojnë.