Punët e mira të Urgjencës po vazhdojnë nga Ndërmarrja Banesore e Prishtinës

Punët e mira të Urgjencës po vazhdojnë 😊

Me fokus të përmbushjes së nevojave të tanishme dhe të përditshme të qytetarëve, sot, ekipet tona të Urgjencës sanuan gropa në rrugën kryesore të lagjes Qendra në Prishtinë 👷🏻‍♂️🛣️⏱️