Qepa e kuqe, ilaçi ideal për trajtimin e gjëndrave tiroide

Doktori i njohur nga Shën Petersburgu në Rusi, Igor Knjazkin ka gjetur ilaçin për çrregullimin e gjëndrës tiroide. Mjeti i pabesueshëm përbëhet nga vetëm një përbërës dhe kjo është qepa e kuqe

Qepët e kuqe përmbajnë veti të fuqishme anti-bakteriale, anti-fungale, anti-inflamatore dhe kundër kancerit. Për më tepër, ato janë të pasura me vitamina dhe minerale, duke përfshirë thiamin, folatin, magnezin, mangan, kalcium dhe vitaminat C, K dhe B6.

  • Ky trajtim duhet të bëhet para se të shkoni në shtrat. Pritini një qepë të kuqe në dy gjysma dhe masazhoni lehtë qafën tuaj butësisht duke bërë lëvizje rrethore. Përqendrohuni në zonën ku është vendosur gjëndra tiroide. Mos e lani qafën pas trajtimit dhe lejoni që përbërësit e lëshuar nga qepët të punojnë brenda natës. Lëngu i kuq i qepës do të stimulojë punën e gjëndrës tiroide.