Si te bini ne peshe duke u ushqyer shendetshem?

Intoleranca Ushqimore
Një shans i mirë për të zbukuruar trupin dhe organizmin tuaj! Analiza e Intolerancës Ushqimore në ADN për 600 Elementë Ushqimorë + Dieta e personalizuar!

Kjo analizë jep rezultate të shkëlqyera në:
#obezitetin dhe mbipeshën
#ndryshimet e metabolizmit
#dhimbjet kronike të kokës
#gastritin
#çrregullimet e jashtëqitjes
#alergjitë e lëkurës
#largimin e toksinave nëpërmjet lëngjeve nga organizmi
#lodhjet kronike
#luhatjet e humorit