E diel, 1 Gusht, 2021
Singapori është bërë vendi i parë në botë, që ndaloi numërimin e rasteve të infektuara me koronavirus, kjo si një përpjekje për t’i kthyer njerëzit në normalitet. Mediet e huaja shkruajnë se qeveria dëshiron të trajtojë koronavirusin, ndërsa administron gripin....
Selman Khan është themelues i Khan Academy dhe përfaqëson “çmendurinë” që bën ndryshimin në botë. Imagjino një të ri i cili ka kryer fakultetin e matematikës në MIT (një nga universitetet më të mirë në botë në fushën e inxhinierisë...