Përfitimet shëndetësore të frutit të shegës

0
Shega mund të integrohet në dietë në mënyrë të ndryshme ofruar shumë përfitime të rëndësishme. Por si ndikon në shëndetin tonë? Mbron kundër radikalëve të lirë dhe inflamacionit Përmban tre...

Cilat perime mund të mbillen në tetor?

0
Me korrjen e vjeshtës që duket pak më e zymtë, është koha për të filluar rimbushjen e perimeve para dimrit. Mbushja e ditës tuaj me perime të përzemërta, të rritura...

ASK: Në vitin 2020 në Kosovë janë ricikluar 3.882 ton mbeturina

0
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka bërë të ditur se gjatë viti 2020 në Kosovë janë ricikluar 3.882 ton mbeturina, ndërsa sasia e mbeturinave të trajtuara dhe të...

Pesë gjëra që mund të sigurojnë një gjumë të mirë dhe të rehatshëm

0
Gjumi është një aspekt i rëndësishëm i funksionimit të përditshëm, i cili ndihmon në mbajtjen e trupit të shëndetshëm. Gjithashtu mban shëndetin e lëkurës duke lejuar rigjenerimin e qelizave. Andaj...

Rehabilitohet Pallati i Kulturës në Krujë, hapësira argëtuese dhe social kulturore

0
Banorët e Krujës do të kenë shumë shpejt një sallë koncertesh në Pallatin e Kulturës, sipas të gjitha standardeve bashkëkohore. Pas dëmtimeve nga tërmeti, salla e koncerteve në Pallatin e...

Lëkura e ashpër nga të ftohtit

0
Morthi zakonisht prek gishtat e duarve, këmbës, hundën, veshët, faqet dhe mjekrën. Nëse një prej syresh skuqet ose pezmatohet, atëherë kjo është një fazë fillestare e morthit. Në këtë fazë...